صبحانه
مواد لازم:
ارده كنجد 3 قاشق سوپخوري
عسل خالص يك قاشق سوپخوري
هويج به مقدار مورد نياز
جوانه گندم يك قاشق سوپخوري
روش تهيه:
ارده با عسل مخلوط شود و هويج را بصورت حلقهاي برش بزنيد ابتدا جوانه گندم با كمي ارده عسل ميل شود و سپس هويج همراه ارده عسل ميل شود. 3 ساعت بعد يك ليوان آب پرتقال و يا يك عدد پرتقال ميل شود.
نهار
فندق، پسته، بادام، بادام زميني، بادام هندي، گردو، پودر نارگيل را همراه عسل و آب پرتقال يا ليموشيرين ميل شود.
شام
از سالاد فصل استفاده گردد.
كاهو، كلم، هويج، كرفس، كمي انيسون، روغن زيتون